Magunkról

Bearing Kft.

Cím: 1033 Budapest, Szőlőkert u. 5.
Telefon: +36 1 203 5000
E-mail: info@bearing.hu
Adószám: 10839388-2-13

Miért válassza a BEARING EXPRESS-t?

Mert nem mi vagyunk a legjobbak, ezért mindig jobban igyekszünk.

Otthon vagyunk a csapágyak, gördülőcsapágyak és golyóscsapágyak, gömbcsuklók, tömítések, kenőanyagok témaköreiben, karbantartási szolgáltatások és diagnosztikai szolgáltatások terén. Ennek ellenére folyamatosan dolgozunk azon, hogy munkatársaink szakmai tudása kiegészüljön a csapágyak és csapágyipari termékek újdonságairól szerezhető információkkal.

Miért vásároljon a BEARING EXPRESS-től?

Mert tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legnagyobbak, ezért igyekszünk minden terméket a leggyorsabban, a lehető legjobb piaci áron beszerezni és a legprecízebben leszállítani.

Bizonyára Önnek is fontos, hogy a szükséges csapágyak, kenőanyagoktömítésidőben és megfelelő minőségben célba érjenek, ennek érdekében fejlesztjük a Bearing EXpress nagykereskedelmi hálózatát, melynek segítségével minőségi golyóscsapágyak, gördülőcsapágyak , sikló csapágyak, lineáris csapágyak vagy akár komplex csapágyipari eszközök elégedett birtokosa lehet!

Miért kérdezzen a BEARING EXPRESS-től?

Mert tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legokosabbak, ezért a piaci és a műszaki információk terén mindig naprakészek akarunk lenni.

Hírlevelünkben minden kedves partnerünket tájékoztatjuk a csapágyak,golyóscsapágyak, kenőanyagok, tömítések és egyéb csapágyipari termékek újdonságnak számító paramétereiről, a piaci információkról, a legújabb diagnosztikai szolgáltatásokról. Tájékozódjon, legyen tisztában az újdonságokkal, a Bearing EXpress segít Önnek!

Miért bízhat a BEARING EXPRESS-ben?

Mert tudjuk, hogy nem vagyunk tévedhetetlenek, ezért munkatársaink szakmai tudását, cégünk informatikai és logisztikai rendszerét állandóan fejlesztjük.

A Bearing EXpress csapágy nagykereskedés, gördülőcsapágyak disztribúciójaszerviz, karbantartási és diagnosztikai szolgáltatások terén igyekszik minél megbízhatóbb lenni, naprakész információkkal szolgálni jelenlegi és leendő partnerei számára. Győződjön meg róla Ön is!

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!