Különféle alakú és méretű csapágyak, láncok, vezetősínek, fogaslécek és fogaskerekek. Ezek mind olyan mozgó alkatrészek, melyeket különböző kenőanyagokkal, azok különböző mennyiségeivel rendszeres időközönként el kell látni. Ellenkező esetben meghibásodnak és a nem tervezett leálláson túl a berendezésben is kárt tehetnek. Úgy tűnik, az automata kenőrendszer alkalmazása megoldás lehet, de mégis milyen legyen? A SIMALUBE erre kínál megoldást.

Minél több méret, annál több lehetőség

Ha egy vállalat úgy dönt, hogy a jövőben a kézi kenés helyett automatizált rendszert telepítene, gyakran felmerül a kérdés, hogy melyik rendszer a legalkalmasabb?
A nemzetközi piacon rendkívül széles a választék, ami megnehezítheti a döntést a karbantartó szakember számára. Különösen akkor, ha a különféle kenőrendszerek előnyei és hátrányai nem, vagy csak homályosan ismertek. Természetesen forgalmazóként azt mondjuk, hogy a SIMALUBE egypontos automata kenőrendszer a legjobb megoldás a piacon. De mitől vagyunk ennyire biztosak ebben?
Mi különbözteti meg a SIMALUBE-ot a többi automatikus egypontos kenési megoldástól?
A SIMALUBE kenőanyagpatronokat magas minőségük és megbízhatóságuk mellett a rugalmasságuk teszi egyedülállóvá, amit többek között a rendelkezésre álló méretek sokfélesége tesz lehetővé.

Ebben az aspektusban egyetlen gyártó sem versenyezhet a SIMALUBE-bal. A patronok 5 különböző méretben érhetők el, ráadásul egy kenési pontba nagyobb mennyiségű kenőanyag is eljuttatható 2 vagy 4 utas adapterrel. Évi 15 ml-től, akár 1000 ml kenőanyagig képesek ellátni egyetlen egy kenési pontot, így különböző igényű kenési pontokhoz is elegendő lehet egyetlen rendszer. További előny, hogy a patron méretétől függetlenül a funkcionalitás és a kezelés ugyanaz marad.

Akinek már kellett valaha nem megfelelő kenés miatt egy drága csapágyat cserélnie, az többé nem hajlandó kompromisszumot kötni. A SIMALUBE patronméretek széles skálájával és a Calculation Pro használatával már elkerülhetők az alul- vagy túlzott kenés okozta idő előtti csapágyhibák.

A Calculation Pro: A SIMATEC applikációja, mellyel ellenőrizheti, hogy megfelelő mennyiségű kenőanyagot használ-e fel az adott alkalmazásban.

Könnyen készíthet és kezelhet kenési ütemezéseket

A fokozatmentesen változó 1-12 hónapos beállításnak és a nagy választéknak köszönhetően lehetőség nyílik a különböző kenési pontok ütemezésére és különböző kenőanyag-mennyiségekkel történő felszerelésére úgy, hogy az összes kenési pont egyszerre változtatható legyen. Ezáltal az adagolócserék a karbantartó személyzet igényeinek és választásának megfelelően alakíthatók. Ha egy vállalatnak nincs kapacitása egy nap kicserélni az összes kiürült patront, úgy a különböző méretek és beállítási lehetőségek biztosítják az optimális tervezést, tehát lehetővé teszik a kenők fokozatos cseréjét.

Valószínűleg most arra kíváncsi, honnan kellene tudni, hogy mely adagolók üresek és melyek nem, ha mindegyiknek más az üzemideje?
Erre fejlesztette ki a SIMATEC a Lubechart-ot. Ez egy tiszta és egyszerű megoldás, amely weboldalon keresztül egy regisztrációt követően ingyenesen elérhető. A Lubechart segít a különböző kenési pontok, az adagolók beállításának, a telepítés dátumok és nem utolsósorban az alkalmazott kenőanyagok áttekintésében. Emlékeztető funkciójának köszönhetően az adagolók kezelése gyerekjáték. A Lubechart tájékoztatja Önt, ha a kenőanyagokat fel kell tölteni, ezenkívül automatikusan értesíti e-mailben, amikor egy adagolót ki kell cserélni.

Regisztráljon, és használja ki Lubechart egyszerűségét.

Rugalmasság mindenek felett!

A SIMALUBE kenőrendszerek a kenést sokkal könnyebbé és rugalmasabbá teszik. Ha az elsőre beállított mennyiség nem megfelelő, a beállítást bármikor újra megváltoztathatja anélkül, hogy cserélnie kellene a patront. Így rengeteg idő és pénz megspórolható.

A SIMALUBE további előnye, hogy a kenőanyag-adagolókat tetszőleges kenőanyaggal lehet feltölteni. Minden adagolóméret üresen is rendelkezésre áll, így feltölthető szabványos vagy speciális kenőanyaggal is.
A 60 és 250 ml közötti adagolók kombinálhatók az IMPULSE nyomásfokozóval, ha egy kenési ponton 10 bar-ig terjedő ellennyomással küzdünk, ami megakadályozná az optimális kenést. Ezzel gyorsan és egyszerűen megoldódik a probléma.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el a simatec.hu-ra, ahol a termékeken túl a szakértők is szívesen válaszolnak minden kérdésére.

Forrás: simatec.com

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!