Skip to main content

A gépleállás minden vállalat rémálma, mert csak a pénzt viszi. A megfelelő termék kiválasztása növelni fogja a berendezések teljesítményét, ezáltal a karbantartási költségek is csökkennek.

Az NTN-SNR gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megnövelje csapágyai élettartamát, hogy még a legzordabb közegben is megállják a helyüket, valamint a tervezésnél figyelembe veszi azokat a megkötéseket és korlátozásokat, amikkel az ipar szakembereinek is szembe kell nézniük.
Ideértve a magas páratartalom, hőmérséklet, apró részecskék, magas nyomású mosás, mosószerek stb.

rozsdamentes-csapagyhaz-snr-bearing-express-elelmiszeripar

Spórolj időt és pénzt a megnövekedett és könnyen kiszámítható termelési ciklusokkal.
Az élelmiszeriparban nem csak a megfelelő termelés fontos, hanem a termelés során minden élelmiszeripari előírásnak meg is kell felelni. Az NTN-SNR a vezető élelmiszer és ital gyártókkal együtt dolgozva kifejezetten az élelmiszer számára fejlesztették ki az alábbi csapágyakat.

Műanyag (thermoplasztikus) csapágyegységek: ezek a csapágyegységek a tiszta gyártási környezet garantálása érdekében élelmiszeripari zsírral vannak megkenve. A konstrukciójuk gátolja a szennyeződések felhalmozódását. Kiegészíthetők záró fedéllel a még jobb védelem érdekében.
Jelölések: GNPGSFGSFT

Rozsdamentes csapágyegységek: a legmagasabb fokú korrózió ellenállást kínálja, a prémium minőségű acélnak köszönhetően. Képes nagyobb terheléseknek is ellenállni, mint a termoplasztikus csapágyegységek. Szintén, mint az előbbi esetben, élelmiszeripari zsírral vannak kenve.
Jelölések: SUCPSUCFLSUCPASUCFSUCT

Kapcsolódó termékek:
Simalube automata zsírzók élelmiszeripari zsírral (SIM SL10) vagy
élelmiszeripari olajjal (SIM SL18) töltve.


Bármilyen kérdés esetén keresd kollégáinkat bizalommal!