A mezőgazdasági gépeknek még erősen szennyezett körülmények között is megbízhatóan kell működniük. A simalube segítségével ez könnyedén megoldható.

Az időjárás miatti felázott talaj bár megnehezítette a betakarítási munkálatokat, de az egypontos automata zsírzó patronok a földmunkagép alkatrészeit a nap 24 órájában folyamatosan kenik, még úgy is, hogy azoknak állandóan szennyezett közegben kell működniük.

simalube használatának előnyei:

  • megbízható:
    A rendkívül szennyezett közeg miatt a gépalkatrészek kopása, korrodálása az automata zsírzók használatával elkerülhető, késleltethető, mert az alkatrészek folyamatos kenését biztosítják.
  • környezetkímélő:
    A mezőgazdaságban szem előtt kell tartani a környezetvédelmi előírásokat. A simalube nem tartalmaz mérgező anyagokat, újratölthető, így a patront nem kell kidobni.

  • praktikus: A simalube alkalmazása a legideálisabb választás, nehezen elérhető helyeken, vagy olyan kritikus kenési pontoknál, amelyekről rendszeresen megfeledkeznek.

  • gazdaságos: Használatával az alul vagy túlkenés, vagy a helytelen kenéssel okozott költségek csökkenthetők. A zárt szelencének köszönhetően semmilyen szennyeződés nem kerülhet a kenőanyaghoz.

A simalube automata egy-és többpontos automata zsírzókat megrendelheti webáruházunkban, bővebb információkért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

1033 Budapest, Szőlőkert u. 5.
+36 1 203 5000
info@bearing.hu

2213 Monorierdő, Barátság u. 16.
+36 29 419 690
monorierdo@bearing.hu

5000 Szolnok, Tószegi út 47.
+36 56 340 615
szolnok@bearing.hu

4030 Debrecen, Rigó u. 56.
+36 52 471 813
debrecen@bearing.hu

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!