Skip to main content
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

A mezőgazdasági gépeknek még erősen szennyezett körülmények között is megbízhatóan kell működniük. A simalube segítségével ez könnyedén megoldható.

Az időjárás miatti felázott talaj bár megnehezítette a betakarítási munkálatokat, de az egypontos automata zsírzó patronok a földmunkagép alkatrészeit a nap 24 órájában folyamatosan kenik, még úgy is, hogy azoknak állandóan szennyezett közegben kell működniük.

[/et_pb_text][et_pb_divider _builder_version=”3.0.106″ show_divider=”on” color=”#ff681d” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

simalube használatának előnyei:

  • megbízható:
    A rendkívül szennyezett közeg miatt a gépalkatrészek kopása, korrodálása az automata zsírzók használatával elkerülhető, késleltethető, mert az alkatrészek folyamatos kenését biztosítják.
  • környezetkímélő:
    A mezőgazdaságban szem előtt kell tartani a környezetvédelmi előírásokat. A simalube nem tartalmaz mérgező anyagokat, újratölthető, így a patront nem kell kidobni.

  • praktikus: A simalube alkalmazása a legideálisabb választás, nehezen elérhető helyeken, vagy olyan kritikus kenési pontoknál, amelyekről rendszeresen megfeledkeznek.

  • gazdaságos: Használatával az alul vagy túlkenés, vagy a helytelen kenéssel okozott költségek csökkenthetők. A zárt szelencének köszönhetően semmilyen szennyeződés nem kerülhet a kenőanyaghoz.
[/et_pb_text][et_pb_divider _builder_version=”3.0.106″ show_divider=”on” color=”#ff681d” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

A simalube automata egy-és többpontos automata zsírzókat megrendelheti webáruházunkban, bővebb információkért keresse kollégáinkat bizalommal!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]