Simalube egypontos automata kenőrendszer csapágyak, láncok, vezetősínek védelmére.

Az italgyártó üzemekben vannak olyan kritikus pontok, amelyek kézi kenést igényelnek. A termelési folyamat során előfordul, hogy ezek a helyek csak nagy nehézséggel, vagy egyáltalán nem érhetők el. A Simalube automata zsírzók használatával ez a probléma teljesen megoldható!

Ilyen kritikus helyek lehetnek pl.:

Palettamozgató konvejorok:

 palettát mozgató hajtóláncok rendszeresen nedves közegben dolgoznak. Ilyen helyeken a kenés alapvető követelmény. Ezeken a helyeken a Simalube automata zsírzót lánckenő kefével használják, így a láncok folyamatosan olajozott környezetben működnek.

Palackmosó gépek:

A töltés előtt a palackokat magas hőmérsékletű vízzel kell kimosni. Az ilyen nedves és párás környezetben elengedhetetlen a megfelelő csapágyak használata mellett azok folyamatos kenése is. A Simalube kenőrendszer használatával minden csapágyat hatékonyan tudunk kenni.

 

Palettázó gépek:

A palettázókat rendszerint központi kenő berendezéssel kenik. Csak a lineáris vezetőket kell kézzel kenni. Éppen itt tud a Simalube kenőrendszer segíteni, mely olyan helyeken is hatékonyan üzemel, amelyeket csak a gyártási folyamat idején lehet valójában hatékonyan kenni.

Simalube automata zsírzókat, valamint a hatékonyabb kenéshez szükséges tartozékokat  megrendelheted webáruházunkban, vagy keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

1033 Budapest, Szőlőkert u. 5.
+36 1 203 5000
ugyfelszolgalat@bearing.hu

2213 Monorierdő, Barátság u. 16.
+36 29 419 690
monorierdo@bearing.hu

5000 Szolnok, Tószegi út 47.
+36 56 340 615
szolnok@bearing.hu

4030 Debrecen, Rigó u. 56.
+36 52 471 813
debrecen@bearing.hu

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!