Skip to main content
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Simalube egypontos automata kenőrendszer csapágyak, láncok, vezetősínek védelmére.

Az italgyártó üzemekben vannak olyan kritikus pontok, amelyek kézi kenést igényelnek. A termelési folyamat során előfordul, hogy ezek a helyek csak nagy nehézséggel, vagy egyáltalán nem érhetők el. A Simalube automata zsírzók használatával ez a probléma teljesen megoldható!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Ilyen kritikus helyek lehetnek pl.:

Palettamozgató konvejorok:

 palettát mozgató hajtóláncok rendszeresen nedves közegben dolgoznak. Ilyen helyeken a kenés alapvető követelmény. Ezeken a helyeken a Simalube automata zsírzót lánckenő kefével használják, így a láncok folyamatosan olajozott környezetben működnek.

Palackmosó gépek:

A töltés előtt a palackokat magas hőmérsékletű vízzel kell kimosni. Az ilyen nedves és párás környezetben elengedhetetlen a megfelelő csapágyak használata mellett azok folyamatos kenése is. A Simalube kenőrendszer használatával minden csapágyat hatékonyan tudunk kenni.

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Palettázó gépek:

A palettázókat rendszerint központi kenő berendezéssel kenik. Csak a lineáris vezetőket kell kézzel kenni. Éppen itt tud a Simalube kenőrendszer segíteni, mely olyan helyeken is hatékonyan üzemel, amelyeket csak a gyártási folyamat idején lehet valójában hatékonyan kenni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.106″ src=”https://www.bearing.hu/wp-content/uploads/2021/03/simalube-patronok-adapterek-simatec.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” url=”https://www.simatec.hu/termekek/simalube-automata-kenorendszer/” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_divider _builder_version=”3.0.106″ show_divider=”on” color=”#ff681d” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Simalube automata zsírzókat, valamint a hatékonyabb kenéshez szükséges tartozékokat  megrendelheti webáruházunkban, vagy keresse szakértő kollégáinkat!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]