Skip to main content

A betakarítást követően meg kell kezdeni a föld előkészítését a következő vetésre. Ilyenkor minden nap számít, mikor megfelelő az időjárás, ezért érdemes felkészíteni traktorunkat és tárcsáinkat az azonnali bevetésre. Ismerje meg a Schaeffler Field Pro-t!

A Schaeffler OEM csapágyai már számtalanszor bizonyítottak neves gyártók mezőgazdasági gépeiben. Legújabb innovációjukban, a kifejezetten disztribúciós piacra tervezett Schaeffler Field Pro-ban, minden megtalálható, ami a Schaeffler csapágyakat népszerűvé teszi a mezőgazdaságban. Ez az első fejegység független talajművelő tárcsacsapágyakhoz.

tarcsacsapagy-bex-bearingkft-schaeffler-field-pro

Standard méretek

Kompatibilis méreteinek köszönhetően könnyedén helyettesíthető más gyártól tárcsacsapágyaival. A három peremes változat 4, 5 és 6 furattal szerelhető.

Megbízhatóság mindenekfelett

A Schaeffler Field Pro egyaránt ellenálló a szennyeződésekkel, a nedvességgel és ütésekkel szemben. Észrevétlenül végzi a munkáját még a legkavicsosabb földben is. Ráadásul nem csak egy szezon erejéig, de akár több évig karbantartásmentes marad, ezáltal hamar megtérül a befektetés.

Tömítési teljesítménye kiemelkedő

A rugós tengelytömítésekkel ellátott kazettatömítéseknek és a maximális tömítési távolságnak köszönhetően a csapágyzsírt bent, míg a szennyeződéseket kint tartja.

Nagy teherbírás és maximális megbízhatóság

Ezt a fejegységet nagy erőkhöz és nyomatékhoz tervezték. Optimalizált érintkezési szöge és rendkívül nagy teherbírása maximális merevséget és megbízhatóságot kölcsönöz új tárcsacsapágyainak.

Extrán megerősített alkatrészek

A mezőgazdasági munkálatok során a csapágyaknak zord körülmények között kell megbízhatóan helytállniuk. Ennek érdekében a Schaeffler Field Pro ráhagyással tervezett, robosztus házzal és biztonságos rögzítési pontokkal lett ellátva.

Szabadalmaztatott Corrotect bevonat

Minden szabadon álló gördülőcsapágy-alkatrész, mint a ház, a menet és a védőalátét, a Schaeffler Corrotect korrózióvédelemmel rendelkezik. Ez hozzájárul az új talajművelő tárcsacsapágyunk átlagosnál magasabb élettartamához.

Ne bízza a véletlenre a talajelőkészítő munkálatokat, tegye megbízhatóvá gépeit időben!

Amennyiben kérdése merült fel, vagy további információkra lenne szüksége, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal!

Forrás: schaeffler.scnem.com