Skip to main content

Ugyan a robot szó 1921-től van köztudatban, kevesen tudják, de már az ókorban feltalálták az első mozgó gépeket. A robotika a XX. század végén kapott igazán nagy lendületet és mára a legtöbb iparágban, kisebb-nagyobb mértékben megtalálható.

A tömeggyártás megköveteli a nagy mennyiségű termék azonos minőségű előállítását, ami robotok nélkül megvalósíthatatlan lenne. Alkalmazásuk nem csupán a produktivitást, a megbízhatóságot, és a precíz munkavégzést garantálja, de az emberi munkaerő tehermentesítését, gyakran védelmét is.

Japán, a modern robotika hazája

A japán Nachi-Fujikoshi 1928 óta foglalkozik különféle gépek és robotok gyártásával. Tapasztalatának köszönhetően napjainkra az egyik legmegbízhatóbb piacvezető gyártójává nőtte ki magát. Robotjai már bizonyítottak a járműipari automatizálásban világszerte. Széles választékban nyújt megoldást az ipar nyughatatlan és állandóan fejlődő kihívásaira a pont, vonal-, illetve ívhegesztésben, mozgatásban, szerelésben, palettázásban, prés- és ipari gépkiszolgálásban, sőt az élelmiszeriparban is. A Nachi név egyet jelent a legkorszerűbb robotokkal és azok megbízhatóságával, megfizethető áron.

Ismerje meg a robotokat munka közben!

[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”3.0.106″ src=”https://youtu.be/6MAQHjuIBlM” image_src=”https://www.bearing.hu/wp-content/uploads/2020/11/nachi-robotika-bearing-kft-scaled.jpg” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light” header_2_font_size=”16px” header_2_line_height=”1.7em”]

Miért válassza a Nachit?

  • Több mint 80 különböző modell
  • 3 – 700 kg-os terhelhetőség
  • Akár 3972 mm-es karkinyúlás
  • Rendkívüli megbízhatóság
  • Clean-room robotok
  • Rendkívüli sebesség
  • Nagy pontosság

Japán precizitás magyar szaktudással karöltve!

Az iRobotics 2015 óta elhivatott az automatizálás és a robotika terén. Szakértői piacvezető gyártókkal kooperálva biztosítják, hogy Ön a lehető legjobb minőséget kapja megfizethető áron. Budapesti műhelyükben egyedi alkalmazásokra is könnyedén találnak megoldást.

Amennyiben Önnek is éppen ilyen megoldásokra lenne szüksége, vagy csak többet szeretne megtudni a témáról, keresse a szakértőket: iRobotics!