Skip to main content

Az újgenerációs REPXPERT portál, ami kifejezetten autószerelőnek lett kifejlesztve, most még gyorsabb, könnyebben használható és még több műszaki tartalommal lett feltöltve.

A felhasználó már rögtön bejelentkezés után hozzáférhet a releváns információkhoz, az alkatrész-katalógusokhoz, a javítási adatokhoz, a képzési ajánlatokhoz és számtalan más értékes műszaki információhoz.
A továbbfejlesztett kezelőfelületén nem csak a keresés vált egyszerűbbé, de a találatok szűrése is. Megtekinthetők az adott járműre vonatkozó keresési előzmények, valamint az általános keresési előzmények. A bónuszpontok szintén könnyedén szemmel tarthatók.
Az alkatrész-katalógus továbbra is tartalmazza a teljes márkafüggetlen termékkínálatot, amivel Ön eddig dolgozott, azonban a Schaeffler alkatrészek naponta frissülnek ezzel biztosítva a naprakész információkat. Továbbá a dedikált sebességváltó-, valamint a traktoralkatrész-katalógus teljes mértékig integrálódig a megújult REPXPERT katalógusba.
Mindemellett a termékek műszaki adataival, szerelési videókkal, szerviz tippekkel is feltöltötték a rendszert ezzel is támogatva a szerviz mindennapi munkáját.
És ha mindez nem lenne elég a REPXPERT felületén a Schaeffler teljes hozzáférést biztosít online és offline képzéseihez, hogy folyamatosan fejleszthesse szaktudását az adott területen.
Felkeltettük érdeklődését?

Tudjon meg még többet a REPXPERT – ről IDE kattintva!

Forrás: schaeffler-news.com