Skip to main content

A tavaszi munkához szükséges megfelelő mezőgazdasági csapágy kiválasztása létfontosságú a hatékony és zavartalan működés érdekében. Különösen a mezőgazdasági tevékenységek során, ahol a hatékonyság és a termelékenység kulcsfontosságú. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a csapágy kiválasztásakor, hogy optimális eredményeket érhessünk el a mezőgazdasági munkák során.

ST TÁRCSACSAPÁGYAK

Az ST tárcsacsapágy a megbízhatóság mellett költséghatékonyság szempontjából is jó választás.

  • Hosszú élettartam – a lemezházak közé épített gumigyűrűnek, valamint a csapágy külső gyűrűjében rögzített háromajkas tömítésnek köszönhetően.
  • Gazdaságos kenési megoldás – speciális zsírzógomb, ami lehetővé teszi, hogy rendszeresen feltöltsük a csapágyakat a megfelelő mennyiségű kenőanyaggal.

A mezőgazdaság számára az alábbi ST csapágyegységeket kínáljuk, amelyek a különféle beépítési elvárásoknak megfelelően az alábbiak lehetnek

Kör furatúak:

Négyszög furatúak:

KARBANTARTÁSMENTES, KOMPAKT CSAPÁGYAK A TALAJMŰVELŐ GÉPEKHEZ

Ha szeretnéd csökkenteni a talajművelés során felmerülő karbantartási időt válassza karbantartás mentes csapágyainkat, amelyekkel időt és pénzt spórolhat meg! Az AGRI HUB néven ismert, talajművelő tárcsákhoz kifejlesztett csapágyak, a speciális tömítésnek és a kenőanyagnak köszönhetően költséghatékony és megbízható megoldást kínálnak.

  • Élettartam kenéssel ellátott, ami miatt nem igényel karbantartást
  • Speciális labirint és kazettás tömítés a hosszabb élettartam érdekében
  • Kompakt kialakítás, amelynek köszönhetően gyors és egyszerű a beszerelés

SNR Y-CSAPÁGYAK SPECIÁLIS TÖMÍTÉSSEL A LEGNAGYOBB SZENNYEZŐDÉSSEL JÁRÓ MUNKÁKHOZ

Az SNR AGR tömítéssel ellátott csapágyai kifejezetten extrém szennyezett közegben dolgozó gépek

Az AGR tömítés háromajkas gumitömítés és cinkkel bevont fém porvédőből áll, ami ellenálóvá teszi az extrém igénybevétellel szemben.

A csapágyak a módosított kialakítás miatt elsősorban az SNR PE, F, FE, FL, FLE házaihoz alkalmasak!

Ha te is ilyen praktikus és gazdaságos megoldást keresel, akkor nézz körül webáruházunkban, ha kérdésed van, akkor pedig keresd szakértő kollégáinkat bizalommal!