Skip to main content

Gyors és tartós javításra van szükség különféle anyagokon? Akkor a Weicon javítórudak segítségedre lesznek!

Ezek a szerelőpaszták nemcsak a mindennapi problémák megoldásában segítenek, de időt és pénz is megtakarítanak, miközben kiváló eredményt biztosítanak. Olyan kétkomponensű epoxigyantát tartalmaznak, melyeket különböző anyagok javítására terveztek. Például műanyagok, kerámiák, fémek, üveg vagy más anyagok gyors javítására.

A Weicon javítórudak előnyei:

  • Univerzális felhasználás: számos különböző anyagon használhatók
  • Erős ragasztóerő: a kétkomponensű epoxigyanta nagyon erős ragasztóerővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a tartós javítást.
  • Könnyű használat: könnyen kezelhetők, nem igényelnek speciális eszközöket vagy szakértelmet
  • Vízállóság: néhány javítórúd vízálló, így nedves felületeken is használhatók
  • Gyorsan elérhető: webáruházunkban már a legtöbb típus megtalálható

Válaszd ki a megfelelőt ITT

Repair Stick javítórúd Acél (57 g) – Mágikus fém

Különösen alkalmas fém alkatrészek gyors és nagy szilárdságú javítására és ragasztására, valamint repedések, lyukak és szivárgás foltozására és tömítésére gépalkatrészekben, tartályokban és csővezetékekben, tartályokban, szivattyúkban és házakban, erkélykorlátokban, korlátokban és kitépett szálak.

MEGNÉZEM >

JAVÍTÓRÚD, KOPÁSÁLLÓ TITÁN TÖLTET (57 g)

Alkalmas fém alkatrészek, például tartályok és csővezetékek, alumínium, könnyűfém és fröccsöntött alkatrészek, tengelyek és csúszócsapágyak, szivattyúk és házak, valamint kiszakadt menetek tartós és kopásálló javítására és ragasztására.

MEGNÉZEM >

JAVÍTÓRÚD, KERÁMIA TÖLTET (57 g)

Ideális a nedves és vizes felületek gyors javításokhoz felületeken, valamint víz alatti alkalmazásokhoz.

Repedések, lyukak és szivárgások javítására és tömítésére üzemanyag- és víztartályokban, radiátorokon, elektromos kapcsolószekrényeken, szanitereken és úszómedencéken.

MEGNÉZEM >

JAVÍTÓRÚD, MŰANYAG TÖLTET (57 g)

Kifejezetten műanyag alkatrészek és maradék rugalmasságú kompozit anyagok, például ablak- és ajtókeretek, burkolatok és lökhárítórudak állandó javítására.

MEGNÉZEM >

JAVÍTÓRÚD, ÁSVÁNYANYAG TÖLTET FÁHOZ (28 g)

Maradék rugalmasságú és zsugorodás nélküli fa alkatrészek tartós javítására.

Repedések és furatok, kitört vagy letört farészek javítására, valamint ablak- és ajtókeretek, furnérok, deszkák és deszkák, modellek és fajátékok hézagainak tömítésére.

MEGNÉZEM >

JAVÍTÓRÚD, ALUMÍNIUM TÖLTET (57 g)

Fém alkatrészek gyors és rozsdamentes javításához és ragasztásához. Repedések, lyukak és szivárgások javítására autókarosszériákban, sebességváltókban és tartályokban, ablakkeretekben és profilokban, valamint csónakokban és modellekben.

MEGNÉZEM >

JAVÍTÓRÚD, KERÁMIA TÖLTET, BETONHOZ (57 g)

Kifejezetten gyors javításokhoz és javítási munkákhoz minden beton-, kő- és kerámiafelületen. Kitömi és tömíti a falazat, kő, beton és kerámia lapok, téglák, szegélyek és szegélyek, szobrok, sírkövek és dísztárgyak repedéseit és hibáit, és használható dübelek, csavarok és horgonyok kiegészítő rögzítésére bel- és kültéren. A WEICON Repair Stick Concrete felhasználható az építőiparban, a kertészetben és a tereprendezésben és sok más területen.

MEGNÉZEM >

Bármilyen kérdés esetén keresd kollégáinkat bizalommal!