Az NTN Bearing Corporation of America az idei év januárjában piacra dobta a Bower Type E csapágyegységet. Úgy tervezték, hogy ezek a csapágyegységek megfeleljenek a legkényesebb alkalmazásoknak is miközben kiváló teljesítményt nyújtanak.

A Bower Type E csapágyegység alapja egy egy darabból álló, öntöttvas ház, hosszúkás rögzítőnyílásokkal, melyben egy önbeálló gördülőcsapágy-betét helyezkedik el. A csapágybetét +/- 2 fokos eltérést is lehetővé tesz. Továbbá  el vannak látva egy rögzített csavaros reteszelőgallérral, egy megmunkált sárgaréz rögzítővel, egy kettős ajakú, szorosan záró tömítéssel, fém pajzzsal, és egy meghosszabbított belső gyűrűvel. Ezek a csapágyegységek 1 7/16 ”és 4 15/16” közötti méretekben kaphatók, 2 vagy 4 csavaros konfigurációkkal. A Bower Type E csapágyegység bármilyen más E típusú csapágyegységnek helyettesítője lehet.

Az NTN 2018 tavasza óta 11 ilyen csapágyegységet tesztelt különböző iparágú végfelhasználók segítségével. Minden helyszínen problémamentesen futtottak 16+ hónapig, ami legalább 2,5x hosszabb élettartamot jelent a lecserélt csapágyegységekéhez viszonyítva. A termék olyan kényes iparágakban bizonyított a termék, mint a fafeldolgozás, a bányászat, a cement- és acélgyártás, valamint az építőipar.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további kérdései lennének, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal!

Forrás: powertransmission.com

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!