Az NTN-SNR, amely évtizedek óta dolgozik a világ legnagyobb és legigényesebb gyártóival, a talajművelés és a betakarítás elismert szakértője. Rendkívül robusztus és megbízható termékeket kínál, amelyek biztosítják a gépek optimális használatát nehéz körülmények között. Legyen szó permetezőgépekről, aratógépekről vagy bálázókról, az NTN-SNR egy sor speciális terméket fejlesztett ki, amely megfelel a munkagép-gyártók igényeinek.

Szakértelem az ágazat összes gyártójának szolgálatában

Az NTN-SNR több évtizede együtt dolgozik az európai és amerikai vezető mezőgazdasági gépek gyártóival. Kifejezetten a teljes mezőgazdasági ciklusra tervezett csapágyakkal és csapágyegységekkel látja el őket, beleértve a műszaki szakértelmet is. A Kuhnnal, mely a világ vezető mezőgazdasági gépgyártója, már több, mint 40 éve ápol bizalmi kapcsolatot.

Minden igényt kielégítő technológiák

Az NTN-SNR megtervezte az Agrihub-ot (integrált agy a tárcsagépekhez), amely nagy teljesítményű, kétsoros golyóscsapágyat tartalmaz. A szennyezésnek kitett oldalon 8-ajakos tömítő rendszer van felszerelve, amely egész élettartama alatt védi a csapágyat.
A forgóboronához az NTN-SNR kúpos görgőscsapágyakat is kínál, nagyobb pontossággal a gyors összeszereléshez, vetéshez pedig 4 pontos, ferde hatásvonalú golyóscsapágyakat a pontos vezetéshez.

Teljesítmény és tömítés

Az NTN-SNR már bizonyította az aratógépek csapágyainak rendkívüli megbízhatóságát és teljesítményét. Az alkalmazott golyóscsapágy-technológia (egy- vagy kétsoros) és az élethosszig tartó kenés nagyon magas forgási sebességet biztosít.

A bálázók és a betakarítók számára az NTN-SNR tömítésválasztéka minden típusú környezethez megoldást nyújt:

  • Az LLU tömítés optimális teljesítményt nyújt.
  • Az L3 tömítéseket (3 nitril ajak) és az L4 tömítéseket (3 nitril ajak és egy labirintus gyűrűs tömítés) erősen szennyezett és nedves területekre tervezték.
  • A legújabb AGR tömítés egy 3 ajakú nitril gumitömítésből és egy belső gyűrűbe szerelt préselt fém pajzsból áll. Ez megakadályozza a szennyeződés lerakódását, és elég robusztus ahhoz, hogy optimális védelmet nyújtson a kövek ellen. Tudjon meg többet az innovatív AGR tömítésekről itt!

Könnyebb karbantartás a gépek optimális működése érdekében

Az NTN-SNR olyan kenési megoldásokat kínál, amelyek leegyszerűsítik a karbantartást és garantálják a berendezések optimális élettartamát. Legújabb kenőszivattyúját okostelefon vagy tablet segítségével is programozhatja. Ez a sokoldalú szivattyú használható többsoros rendszereknél vagy progresszív elosztóknál is. Mérete lehetővé teszi, hogy bármilyen fedélzeti gépre felszerelhető legyen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy kérdése merült fel, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal! További információkért pedig lapozzon bele az angol nyelvű katalógusba.

Forrás: bearing-news.com

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!