Az NTN-SNR évtizedes fejlesztésnek köszönhetően a mezőgazdasági szektort maximálisan kiszolgálja csapágyakkal, csapágyegységekkel, tömítésekkel valamint karbantartási megoldásokkal.
A megbízható termékek biztosítják a gépek megfelelő működést még a legextrémebb környezetben is. Akár vető, betakarító vagy bálázó gépekről legyen szó az NTN-SNR egy speciális terméksorozatot fejlesztett ki a mezőgazdasági gép gyártók részére.

A mezőgazdasági gép gyártók elismerik az NTN-SNR termékeit, mert
az NTN-SNR több évtizeden keresztül dolgozott a vezető európai és amerikai mezőgazdasági gép gyártókkal, ellátva őket csapágyakkal és csapágy egységekkel, műszaki tudással, különleges tervezéssel az egész mezőgazdasági ciklusra.
Immár 80 listázott terméket kínál a katalógusában vontatott gépekhez, beleértve a legújabb fejlesztéseit. Idetartoznak betakarító gép csapágyak, Y-csapágyak és automata kenőrendszerek.

Speciális csapágyak az arató és bálázó gépekhez:

Az NTN-SNR tömítés sorozatai minden környezethez megfelelő tömítést kínálnak. Az LLU tömítés optimális teljesítményért; L3 tömítés (3 ajkas) és L4 tömítés (3 ajkas és labirint tömítés) az erősen szennyezett és nedves talajra tervezve. A legújabb AGR tömítések, 3 ajkas gumi tömítésből és egy sajtolt fém pajzsból áll, amit a belső gyűrűre szerelnek, így meggátolja a szennyeződések felhalmozódását és elég masszív ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a kavicsokkal, kemény talajjal szemben.

Csapágyház típusok:
talpas házak, peremes házak, feszítő házak, lemez házak

Az Y csapágyak domború palásttal rendelkeznek, képesek felvenni a csapágyházak rögzítésekor keletkező tengelyirányú szögeltérést.


A csapágyházakkal és Y csapágyakkal kapcsolatban bővebb információt webáruházunkban, vagy az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: Webáruházunkban keress típus vagy méret szerint.

1033 Budapest, Szőlőkert u. 5.
+36 1 203 5000
ugyfelszolgalat@bearing.hu

2213 Monorierdő, Barátság u. 16.
+36 29 419 690
monorierdo@bearing.hu

5000 Szolnok, Tószegi út 47.
+36 56 340 615
szolnok@bearing.hu

4030 Debrecen, Rigó u. 56.
+36 52 471 813
debrecen@bearing.hu

×

Nagykereskedelmi webáruház!

Az áruházat csak regisztrált, szerződéses partnereink használhatják!

×

WHOLESALE WEBSHOP

THIS WEBSHOP ONYL MAY USE OUR REGISTERED, CONTRACTED PARTNERS!